Vartalon­hoito

Vartalonhoito, hieronta ja itseruskettava hoito

Sannan Kauneuspalveluiden  kehon- ja kauneudenhoidon valikoimiin kuuluvat myös erilaiset hieronnat. Puolen tunnin aikana voimme tehdä stressaantuneelle niskalle, hartioille , selälle ja käsille hieronnan ja päättää hetken halutessaan rentouttavaan ja kosteuttavaan kasvohoitoon. Hierontaa myös pään alueelle intialaisen päähieronnan muodossa. Rauhalliset ja nopeatempoiset otteet tekevät ihmeitä, kun stressiä vähennetään yksinkertaisella ja rauhoittavalla pään ja niskan alueen hieronnalla. 

Ota yhteyttä ›

Itseruskettava hoito

Sannan Kauneuspalveluista saa myös piristävän itserusketushoidon kasvoille, dekolteelle ja koko keholle. Iho vanhenee huomattavasti UV-säteilyn johdosta. Hanki kaunis päivetys vartaloosi turvallisesti vaikuttamatta ihosi vanhenemiseen. Aurinko on yksi pahimmista vihollisista, kun puhutaan ihon ongelmista ja toiveena on estää ihosi vanheneminen, ant

H3: Käyttämämme tuotteet

Käytämme alan huippumerkkejä Payot:n, BiON:n sekä Dr. Christine Schrammek:n tuoteperheistä. Heidän laboratorioissa kehitetään vartalotuotteita lisäämään vartalon hyvinvointia sekä hoitamaan ongelmakohtia, kuten selluliittiä tai kiinteyden puutetta. Tuotteet sisältävät rentouttavia multisensoriaalisia kukkaistuoksuisia hoitotuotteita, jotka sisältävät rauhoittavia ja rentouttavia jasmiiniuutetta sekä valkoista teetä.

Dr. Schrammekin Green Peel on erittäin tehokas ja turvallinen hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Green Peel yrttisyväkuorinta soveltuu niin kasvoille, käsille kuin vartalolle. Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa. Se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia ja soluja ja kollageenisäikeitä.

Varaa aika ›
Varaa aika ›