Kesto­pigmentointi ja micro­blading

Wake up with make up!

Kestopigmentaatio

Kaunis ja luonnollinen kestopigmentointi on kauneusrutiinien pelastus. Ilmeesi on aina siisti, huoliteltu ja aamuisin päivään valmistautuminen ei vie kuin hetken. Urheillessa ilmeesi pysyy myös tyylikkäänä, eikä hien eritys muuta ilmettäsi. Pigmentaatiolla korostetaan kulmien muotoa, tai silmärajauksessa silmien ripsilinjaa. Pigmentaatio on prosessi, jossa haluttu lopputulos saavutetaan yleensä aina kahdella käsittely kerralla noin 6 - 8 viikon välein.

Pigmentoinnin pysyvyys on aina henkilökohtaista ja riippuu henkilön omasta ihon aineenvaihdunnasta. Värin kesto ihossa on noin 1 - 4 vuotta. Pigmentaatio on helppo uudistaa ja vahvistaa tarvittaessa.

Pigmentoinnissa käytän korkealuokkaisia laadukkaita värejä, joissa värien muuntuvuus ajan kuluessa on minimoitu. Ennen pigmentointia työskentelyalue puudutetaan hyvin, joten toimenpide ei ole sinulle kivulias. Pigmentaatio -käsittelyyn varataan aikaa noin kaksi tuntia käyntiä kohden.

Varaa aika ›
Kulmien Maxbrows 3D

Microblading pigmentointi

Kulmien pigmentoinnissa käytetään koneetonta Maxbrows 3D kestopigmentointi -menetelmää, jossa väri viedään ihoon ns. karvatekniikalla. Pigmentointikynällä siis piirretään uusia kulmakarvoja. Tekniikka takaa mahdollisimman luonnollisen ja kolmiulotteisen lopputuloksen. Hoito on myös iholle hellävaraisempi kuin koneella toteutettu pigmentointi.

Varaa aika ›

Kulmien pigmentoinnin työvaiheet

Pigmentaatio suunnitellaan aina ensin yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveiden mukaiseksi. Kulmien väri ja muoto suunnitellaan yksilöllisesti siten, että haluttu lopputulos on mahdollisimman kaunis ja luonnollinen asiakkaan piirteisiin.

Pigmentoitava alue puudutetaan kunnolla puudutevoiteella, jonka jälkeen alue käsitellään karvatekniikalla. Heti käsittelyn jälkeen pigmentointi on tummempi kuin tuleva lopputulos. Väri vaalenee aina muutaman asteen parantumis -vaiheen jälkeen. Toinen käynti tehdään noin 6-8 viikon päästä ensimmäisestä käynnistä, jolloin alue vahvistetaan ja muotoillaan uudelleen, jonka jälkeen haluttu lopputulos on yleensä valmis. Pigmentoinnin kotihoito- ohjeet saat aina henkilökohtaisesti pigmentoinnin yhteydessä.

Pigmentoinnin vasta-aiheet - käsittelyn esteinä ovat seuraavat sairaudet ja lääkitys:

Pigmentointia ei tehdä, mikäli olet raskaana tai imetät lastasi. Jos sinulla on diabetes niin tarkistathan lääkäriltäsi, onko pigmentoinnille esteitä. Muita esteitä on mm: verenohennuslääkkeet, aktiivinen herpes (jos taipumus, tai estolääke on käytössä), Roacuttan -lääkitys, syöpä, pigmentoitavan alueen tulehdukset, arpikudos alueella sekä arpien keloiditaipumus. Vaativien syöpähoitojen, kuten kemoterapian jälkeen, tulisi pigmentointitoimenpiteitä välttää noin puolen vuoden ajan.

Ennen pigmentointi toimenpidettä:

Vältä alkoholia 48h ennen toimenpiteitä. Älä käytä kipulääkkeitä (Parasetamolia voi käyttää), lopeta d-vitamiinin käyttö ja vältä hamppuöljyä. Omega -valmisteet on lopetettava viikkoa ennen pigmentointi -toimenpidettä, sillä ne lisäävät pigmentoinnissa alueen vuotoa.

Silmien eyeliner -kestopigmentointi

Silmien ripsirajan korostaminen kestopigmentointi eyeliner-viivalla helpottaa kiireisiä arkiaamuja huomattavasti. Ammattimaisesti tehty siisti ja intensiivinen pysyvä rajaus korostaa myös kauniisti silmiä, eikä rajaus tuhriudu päivän haasteissa. Väri viedään epidermiksen ylimpiin kerroksiin silmän ripsirajaan koneellisesti pigmentointiin suunnitellulla neulalla. Ennen toimenpidettä alue puudutetaan puudutevoiteella huolellisesti. Luomissa värin pysyvyys riippuu ihon omasta aineenvaihdunnasta ja verenkierrosta noin 1 - 3 vuotta. Tämän jälkeen rajaus voidaan vahvistaa tarvittaessa uudelleen.

Ennen eyeliner pigmentointia tulee ottaa huomioon:

  • älä käytä vedenkestäviä silmämeikki-ja silmämeikinpoitoon tarkoitettuja tuotteita n.kuukausi ennen käsittelyä
  • poista ripsien pidennykset
  • muut vasta-aiheet ks. kestopigmentoinnin vasta-aiheet yllä
Kysy lisää ›
Varaa aika ›