Kauneuden­hoito

Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa itsellesi aika

Kauneudenhoito - panosta kehosi hyvinvointiin

Kun ihosi on hyvässä kunnossa, se myös tuntuu hyvältä ja terveeltä. Iho ei saa kiristää tai punoittaa turhaan. Kasvohoidossa saat myös aikaa itsellesi samalla, kun kosmetologi tekee arvokasta työtä ikääntymisestä johtuvien muutosten parissa. Tarjoamme kauneudenhoitopalveluita kehollesi Yliopistonkadulla Turun keskustassa.

Ota yhteyttä ›
Kestopigmentaatio - wake up with make up!

Kestopigmentointi ja microblading

Kaunis ja luonnollinen kestopigmentointi on aamuisten kauneusrutiinien pelastus. Ilmeesi on aina siisti ja huoliteltu, eikä valmistautuminen päivään vie kuin hetken ajastasi. Luonnolliset ja pitkäkestoiset kulmat toteutetaan luonnollisella microblading "karvatekniikka" menetelmällä ja silmien eyliner kestorajauspigmentaatio koneellisella tekniikalla.

Vartalohoidot

Sannan Kauneuspalvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia myös muista vaihtoehtoisista hoidoista kehon osalta. Jalkahoidon ja käsihoidon lisäksi saat meiltä myös kehon eri osa-alueiden karvojen poistoa sokeroinnilla tai vahauksella.

Lue lisää ›

Kasvohoidot

Peruskasvohoidot aina kosteuttavista hoidoista täydellisiin ihon puhdistuksiin. Tutustu, miten Payot -kasvohoito voi auttaa sinua.

Lue lisää ›

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta, mikroneulaus, biorevitalisaatio, elektroporaatiolaitehoito
ihon hapotushoidot, Green Peel -yrttisyväkuorinnat ja ilmettä nuorentava hyaluronihappo juonnetäyttö.

Lue lisää ›

Kestopigmentointi ja  MaxBrowns -microblading 

Ripsien tyveen tehtävä rajaus on omiaan korostamaan ripsiä saaden ne näyttämään erittäin tuuheilta ja kulmien korostus luonnollisella mickroblading karvatekniikalla mahdollistaa helpon arjen ja kauniin huollitellun ilmeen kestävästi.

Lue lisää ›

Vartalonhoito

Varaa aika intialaiseen päähierontaan, vartalon rentouttavaan hierontaan, aromaterapiaan, kun kiire painaa päälle ja keho tuntuu raskaalta. Tarjoamme myös  pikakaunistavan itserusketushoidon, joka piristää esim.  avoimempaa juhlakauden pukeutumista.

Lue lisää ›

Käsihoidot

Teemme muiden hoitojen yhteydessä sinulle pikamanikyyrin. Voit myös varata oman ajan täydelliseen käsihoitoon esim. Spalux käsihoitoon tai kestolakkaukseen.

Lue lisää ›

Karvojen poistot, sokerointi ja intiimialueiden hoidot

Sokerointi  tai lämminvaha antavat pitkäkestoisen  tuloksen ja kauniin helpon yleisilmeen kehon eri osille. 

Lue lisää ›

Jalkahoito

Lepää ja rentoudu klassisen jalkahoidon parissa. 1,5 tunnin hoidon jälkeen jalkojesi hyvinvoinnista ei tarvitse hetkeen huolehtia, sillä rautaisella ammattitaidolla tehty laadukas jalkahoito auttaa jalkojen ongelmissa ja takaa helpomman käynnin.
SpaLux- jalkahoidossa voit taas hemmotella  jalkojasi kuorinnalla, naamiolla ja pitkällä rentouttavalla erikoishieronnalla.

Lue lisää ›
Varaa aika ›