Erikois­kasvohoidot

neulauksella nätiksi!

Mikroneulaus, mesoterapia

Mikroneulaus laitteella kertakäyttöisellä neulauspäällä suoritettu ammattimainen mesoterapia antaa ihollesi uuden alun!

Mikroneulaus mesoterapialla = CIT collagen inductio therapy hoidolla neulauslaitteen neulaushoitopäällä aiheutetaan ihoon ns. hallittu trauma, jota ihon omat korjausfaktorit lähtevät hoitamaan. Ihossa olevat fibroblastisolut alkavat tuottamaan uudelleen kollageenia ja elastiinia neulaushoidon jälkeen. Iho alkaa paksuuntumaan, kiinteytymään ja korjaamaan itseään sisältä käsin uudelleen. Samalla ihon kyky ottaa vastaa eri hoitoaineita paranee merkittävästi.

Neulauksen yhteydessä kasvot käsitellään myös elektroporaatiolaitteella, joka tehostaa merkittävästi hoitoaineiden imeytymistä. Suositellaan erityisesti anti-age iholle.

Varaa aika ›

Mikroneulaus

Mitä mikroneulauksella voidaan hoitaa?

Rypyt, juonteet, veltostuminen, arvet, pigmenttihäiriöt, raskausarvet yms. ihon erilaiset muutokset on mahdollista hoitaa mikroneulauksen avulla. Laitteen hoitopään neulaus syvyyttä voidaan säädellä laitehoidon aikana 0,25-3,0mm alueella. Tämän vuoksi neulausprosessi on erittäin tehokas, sillä samassa hoidossa voidaan pureutua ihon eri alueiden ongelmiin vaihtamalla vain kätevästi neulaussyvyyttä.

Yksi neulaushoito on jo hyvä ihon peruskuntouttaja, mutta tehokkaimmillaan hoito on sarjahoitona noin 3-4 vkon välein, sillä jo hidastunut ja vähentynyt kollageenin sekä elastiinin tuotanto vaatii muutamia viikkoja aikaa kypsyäkseen prokollageenista  uudeksi kollageeniksi. Neulaushoidossa ihon läpäisevyys paranee tehtyjen mikrokanavien ansiosta moni satakertaisesti.

Hoidon yhteydessä ihoon on mahdollisuus imeyttää erityisen tehokkaasti erilaisia tehohoitoaineita, jotka itsessään elvyttävät ihon toimintoja merkittävästi. Neulaushoitoa suositellaan sarjana ns. ihon peruskuntohoidoksi esim. pari kertaa vuodessa, jolloin tulevat ihomuutokset on mahdollista ennaltaehkäistä ja siirtää näin biologista, tai ympäristön aiheuttamaa, vanhenemista.

Mikroneulaushoidossa käsitellään neulausalueina aina kertahoidolla kasvot, kaula ja dekoltee. Hoidon yhteydessä kasvoihin imeytetään ihotyypille parhaiten sopiva steriilisti pakattu erikoisseerumi jonka jälkeen iho rauhoitetaan hyvin lopuksi erikoisnaamiolla. Ennen neulausta herkille hoitoalueille voidaan käyttää tarvittaessa puudutevoidetta jonka johdosta hoito on mahdollismman kivuton. Kertakäyttöinen steriilisti pakattu neulauspää takaa aina turvallisen ja hygieenisen hoidon. Aikaa neulaushoitoon varataan noin 90min.

Neulauksen jälkeen iho saattaa olla hieman punakka ja ärtynyt, mutta useimmiten se rauhoittuu jo seuraavan vuorokauden aikana. Hoidon jälkeen samana päivänä ihon kaikki rasittaminen, kuten auringossa oleminen, urheileminen, saunominen, uiminen yms. ei ole suotavaa, sillä ihon tulee saada rauhoittua mikrokanavien sulkeutuessa rauhassa n. 3-6 h neulauksesta. Neulauksen jälkeen iho tulee suojata korkealla suojakertoimella (spf50) mahdollisten pigmenttihäiriöiden eliminoimiseksi.

Aikaa ei voi pysäyttää, mutta ihon vanhenemista vastaan voidaan tehdä tuloksellista hoitoa.

Hyaluronihappo juonnetäytöt, biorevitalisaatio ja mesoterapia

Emme valitettavasti voi estää ihon ikääntymistä, mutta vanhenemisen ulkoisten merkkien näkymistä voidaan hidastaa merkittävästi erilaisten täsmähoitojen avulla. Uuden sukupolven turvalliset ja korkealuokkaiset täyteainehoidot takaavat tehokkaan menetelmän ihon nuorentamiseen ulkoisesti. Täyttöaineilla voidaan poistaa ja hoitaa mm. seuraavia ihon hoitoalueita:

 • silmänympärysrypyt
 • suupielien rypyt
 • ylähuulen rypyt
 • syvien ja pinnalla olevien ryppyjen ja juonteiden silottelu
 • otsarypyt
 • ilmejuonteet
 • huulten muotoilu
 • poskipäiden kohotus
 • nasolabiaalipoimut
 • kasvojen muokkaukset
Kysy lisää ›

Injektiotäyttöhoidot

Injektiotäyttöhoidoissa käytämme hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita. Hyaluronihappo on sokeriketju, jota jokaisen iho sisältää luonnostaan, mutta ikääntymisen myötä elimistön kyky sen tuottamiseen heikkenee merkittävästi. Tämän johdosta ihoomme tulee näkyviin vanhenemisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Hyaluronihappo sitoo vettä, kosteuttaa ihoa ja lisää ihon tilavuutta.

Injektoitu hyaluronihappotäyttöaine korvaa ihossa menetetyn tilavuuden ja parantaa ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja kiinteyttä.

Täyttöhoidoissa kysymys ei ole pysyvästä ihoon vaikuttamisesta, sillä aine poistuu kehostamme vähitellen normaalin aineenvaihdunnan hajoamistuotteena.

Hyaluronihappotäytön hoitovaikutus on aina henkilökohtainen ja sen kesto n. 4 – 12 kuukautta riippuen aina käsiteltävästä alueesta, ihotyypistä ja asiakkaan iästä. Käytämme ainoastaan Euroopassa valmistettuja täyteaineita injektoinissa, mm. Restyline, Princess.

 

Injektiotäyttöjen hinnasto alk. (sis alv. 24%)

1 ml 180€-200€. Samalla käyntikerralla seuraavat avattavat ml:t 160-180€.
4 ml tai sitä enemmän vaativat alueet erikoishinnoittelu tapauskohtaisesti (kysy tarjous)

Saat meiltä seuraavat erikoiskasvohoidot:

 • Hyaluronihappo juonnetäytöt
 • biorevitalisaatio
 • elektroporaatiolaite imeytys
 • timanttihionta
 • mikroneulaus
 • happokuorinta
 • Dr.med. Schrammek-yrttisyväkuorinta
 • Take Ten -facelict kasvojen kohotus
facelift ilman veitsiä!

Take Ten kasvojenkohotus

Take Ten -laitehoito on veitsetön vaihtoehto kasvojen lihasten kuntouttamiseen. Kasvojen kohotus (facelift) on sinulle, mikäli kärsit kasvojen väsähtäneestä ilmeestä. Hoidolla voidaan vaikuttaa myös turvonneisiin silmäpusseihin. Take Ten kasvojenkohotus on täysin luonnollinen vaihtoehto kasvolihasten kuntoutukseen, sekä muuhun kauneudenhoitoon.

Lue lisää ›

Timanttihionta

Timanttihionta ei ole kivulias toimenpide. Hoito uudistaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnassa iholta kuoritaan kuollutta pintasolukkoa timanttihionta laitteen säädettävän timanttisen hoitopään ja paineilman avulla..

Ihostasi tulee sileämmän näköinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Erikoiskasvohoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa, eikä mahdollisesti kasvoille tuleva lievä punoitus kestä muutamaa tuntia pidempään.

Timanttihionta sopii lähes jokaiselle ihotyypille, sillä hoidon tehoa voidaan säätää tarkasti asiakkaan iholle sopivaksi.  Hoitoon voi yhdistää muita hoitoja esim. ihon mekaanisen puhdistuksen.

Varaa aika ›
neulaton mesoterapia!

Elektroporaatiolaitehoito

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla palkittu laitehoito, jossa erilaisia vaikuttavia tehoaineita  imeytetään ihoon sähköimpulssien avulla. Elektroporaatiolaite saa ihon solukalvoista  läpäisevämpiä. Laitteen tuottamat sähköiset impulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joita pitkin ihoon voidaan imeyttää erilaisia kullekin ihotyypille sopivia tehoaineita esim. hyaluronihappo, kollageeni  ja ne  pääsevät laitehoidon ansioista syvemmälle ihokerroksiin ilman, että ihoon tehdään mekaanisesti reikiä. 

Hoito tehostaa merkittävästi ihon toimintoja esim.kollageenin tuotantoa,  se vähentää ikääntymisen merkkejä,  kiinteyttää ihoa ja myös sen lihaksia. Hoidon avulla iho saadaan tehokkaasti "herätettyä" toimimaan uudelleen tehokkaasti.  Itse hoito tuntuu tehtäessä iholla hieman pienininä pistelyinä ja hoidon tehoa voidaan säätää ihon vahvuuden mukaan. Hoito voidaan tehdä lähes kaikille ihotyypeille, mutta ei tulehtuneelle iholle. (kts. kohta vasta-aiheet). Hoidon jälkeen iho näyttää upean hehkeältä ja toipumisaikaa ei tarvita, ainoastaan aurinkoa, saunaa, hikoilua tulee välttää 24h.

Elektroporaatiolaitehoito voidaan lisätä muuhun kasvohoitoon laitehoitolisänä. Kts. myös mikroneulaus +elektroporaatio yhdistelmähoito .

Parhaimmat tulokset saadaan hoidosta aina sarjahoitona n.3-6 hoidon sarjana.

VASTA-AIHEET:

Elektroporaatio on sähkölaitehoito ja sen toteutukselle vasta-aiheita ovat:

epilepsia, sydänmentahdistin, sydänsairaudet, syöpä, raskaus, tulehtunut iho.

Varaa aika ›
luonnollinen tapa uudistaa ihoa!

Dr.med.Christine Schrammek ja Green Peel -yrttisyväkuorinnat

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Seos on valmistettu yli 20 eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä ilman kemiallisia lisäaineita. GREEN PEEL on turvallinen ja tehokas hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. GREEN PEEL- yrttisyväkuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille.

Hoidon avulla ihon verenkierto paranee samalla, kun ihon ylimmät kerrokset  kuoriutuvat paremmin (kts.Classic). Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa. Se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia ja soluja ja kollageenisäikeitä. Verrattuna muihin kuoriviin tuotteisiin GREEN PEEL ei sisällä mitään kemikaaleja tai synteettisiä raaka-aineita. Se on erittäin turvallinen eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

Varaa aika ›

Green peel hoidot

GREEN PEEL CLASSIC - yrttihoidon klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle, vaurioituneelle ja veltostuneelle iholle. Iho nuortuu silmissä. Hoito saa ihon hilseilemään, kuorimaan ja soveltuu erttäin hyvin ihon nuorentamiseen sekä ihon erilaisiin ongelmiin mm. epäpuhdas iho, aknearvet, raskauarvet, pigmenttihäiriöt. 

Hoito koostuu kahden hoidon yhdistelmästä, itse yrttisyväkuorintapäivästä sekä hoidon jälkeisestä  ns. jälkihoitopäivästä noin kuuden päivän sisällä.

GREEN PEEL ENERGY - energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Iho ei kuoriudu tässä hoidossa kuten Classic-hoidossa, mutta saattaa hieman hilseillä hoidon jälkeen.

GREEN PEEL GLAMOUR - uskomattomia tuloksia jo 30 minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ei rajoita normaalia arkea. Täydellinen kuorinta ennen juhlia ja anti-age-hoidoksi. Ihana tuhkimohoito!

Varaa aika ›