Kasvo­hoidot

Payot-kasvohoito

Kasvohoito parantaa ihon laatua iästä riippumatta. Iho-ongelmat voivat alkaa jo nuorena, tai sitten ne hiipivät ikävästi ihon ja muun kehon vanhetessa. Suomessa vallitsevat sääolot ja vuodenajat vaikuttavat oleellisesti ihosi tilaan. Kasvoja on tärkeää hoitaa, jotta ihon pinta pysyisi hyväkuntoisena ja kestäisi rasitusta.

Payot on selektiivinen ja moderni hoitolasarja kasvojen ja ihon hoitamiseen. Tehokkaat ja hellävaraiset raaka-aineet toimivat synergiassa ihon kanssa. Tämä takaa hyvät hoitotulokset, joiden ansiosta asiakkaat saavat nauttia hyvin hoidetusta ihosta.

Tohtori Nadia Payot oli yksi aikakautensa harvoista naislääkäreistä, jotka omistivat lääkärin oppinsa naisten kauneuden ja hyvinvoinnin toteuttamiseen. Payot laboratoriot kulkee edelleen samoja jalanjälkiä pitkin, joiden avulla on tuotettu naisille mielihyvää ja kauneutta.

Auttaaksemme ihoa selviytymään eri vuodenaikojen haasteista on hyvä adaptoida ihonhoitotuotteet sekä hoitorituaalit sesonkien ja niiden tuomien tarpeiden mukaan. Ihomme joutuu alttiiksi saasteille, auringon UV-säteilylle sekä meikin aiheuttamalle rasitukselle. Payot:n tuotekehityslaboratoriot testaavat tuotteet aina kliinisesti testihenkilöille dermatologisessa valvonnassa. Laaja hoitovalikoima sisältää vaativankin ihon erikoishoidot, sekä kokonaisvaltaiset hemmotteluhoidot.

Ota yhteyttä ›

Ihon kuntoa parantavat hoidot yksilöllisiin tarpeisiin

ECLAT ESSENTIEL – Energisoiva kirkastava hoito, elinvoimaa kaipaavalle iholle 1h 15min

Superfoodien teho kirkastaa ja lisää ihon hyvinvointia. Upea hoito on tarkoitettu samealle ja väsyneelle iholle. Hoidon vaikuttavina aineina toimivat goji ja akai -marjat, jotka vahvistavat ihon immuniteettia, suojaavat vapailta happiradikaaleilta ja stimuloivat solujen toimintaa aktivoiden mikroverenkiertoa ja heleyttäen ihoa. Tämän lisäksi ne lisäävät kollageenisynteesiä. Ihana erikois -superfoodnaamio hoidon lopussa palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun ja heleyden.

FLASH HYDRATANT, Hydra24+  – Ihoa kosteuttava hoito, kaikki ihotyypit 45 min

Erikoishoito kosteusköyhälle ja samealle iholle. Hyaluronihappokylpy auttaa ihon syväkosteuttamisessa. Hoito tehdään Hydra24+defence erikoistuotteilla, jotka parantavat merkittävästi ihon kosteustasapainoa.

Erityishoito ihon nuorekkuuden ja kauneuden säilyttämiseen

DETOX ABSOLUE – Puhdistava ja ihon hapenottokykyä parantava hoito 1h 15min

Kirkastava ja ihoa uudistava, sekä pintaverenkiertoa parantavia mineraaleja sisältävä hoito. Hoito tehdään kirjavalle, stressaantuneelle samealle iholle. Detox absolue virkistää, puhdistaa ja lisää ihon omaa hapenottokykyä.

Detox Absolue on huipputehokas kauneushoitolahoito, jossa yhdistyvät Kiivin, Krassin ja Pagodipuun ihoa uudistava ja kirkastava vaikutus. Tuotteesta löytyy erityinen magnetiittimineraali, jolla elvytetään verenkiertoa, parannetaan aineenvaihduntaa ja poistetaan turvotusta. Detox Absolue lisää ihon hapensaantia ja tasapainottaa ihon toimintaa kokonaisvaltaisesti. Naamio poistetaan kasvoilta tehokkaan magneetin avulla, jolloin sen aikaansaama elektrostimulaatio virkistää ihoa silminnähden.

Saat meiltä mm. seuraavia kasvohoitoja:

 • peruskasvohoidot
 • Payot-kasvohoidot
 • kosteuttavat kasvohoidot
 • ihon puhdistukset
 • aknen, ruusufinnin ja muun huonon ihon aiheuttamiin ongelmiin soveltuvat kasvohoidot
 • BiON-tuotteilla toteutettava kasvohoito
 • Dr.med. Christine Schrammek Green Peel  -yrttisyväkuorinnat
Varaa aika ›
Palauta ihosi luonnollinen hehku ja terve tasapaino!

Akne - mistä akne johtuu?

Akne muodostuu, kun ihon pinnalla olevan pienet huokoset tukkeutuvat öljyllä, kuolleilla ihosoluilla ja bakteereilla. Hormonaaliset syyt ovat selkeästi yleisin aknen aiheuttaja kaikilla sukupuolilla.

Stressi aiheuttaa helposti aknen lisäksi rosaceaa (ruusufinni) ja ihon ulkonäköön muuttumista, sillä se laajentaa kapillaareja ja kiihdyttää verenkiertoa.

BiON hoitotuotteet aknen hoidossa

BiON hoitotuotteilla hoidetaan aknea kokonaisvaltaisesti ilman harmia. Mikään muu hoitosarja, joka on kehitetty aknenhoitoon, ei hoida niin kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti iho-ongelmia kuin BiON. Hoitotuotteilla saadaan aikaan ennennäkemättömiä tuloksia aknen ja ruusufinnin hoitoon. Yleisimpiä aknen muotoja ovat märkäakne, komedoakne, kystinen akne ja onteloakne. Inhibiting Gel korjaa edellä mainittuja akneen liittyviä epätasapainotiloja. BiON Inhibiting Gel kuuluu edistyksellisiin ihonhoitotuotteisiin, joissa hyödynnetään sinkkiä aknen paikallishoidoss 

Kysy lisää ›
Varaa aikasi BiON ihoanalyysiin, jossa voimme kartoittaa tilanteesi ja aloittaa ihosi tuloksellisen hoidon jo tänään!

BiON ihoanalyysi 30,- (hyvitetään neljän kotihoitotuotteen ostajalle) 

BiON -happohoito on ihotautilääkärien kehittämä ammattikäyttöön tehty glykoli- ja
maitohappokuorintahoito. Hellää ja tehokasta hoitoa jokaiselle ihotyypille.

BiON edustaa täysin uudenlaista, vaihtoehtoista ja turvallista lähestymistapaa mm.
aknen hoidossa. BiON tarjoaa luonnonmukaisen, mutta tehokkaan vaihtoehdon , joka
ei edusta minkäänlaisia sivuvaikutuksia ja resistenssejä. Hoitojen ja tuotteiden avulla
pyritään palauttaamaan ihon oma puolustuskyky ja biokemia.

BiON- tuotteet eivät sisällä:

 • haitallisia säilöntäaineita
 • parabeebeja -mineraaliöljyjä,
 • lisättyjä keinotekoisia
 • tuoksuja-tai väriaineita,
 • triklosaania,
 • SLS-sulfaatteja.
 • Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

BiON hapotushoidoilla saadaan tehokkaita vaikutuksia mm.:

 • Akne- ja aknearvet
 • Ruusufinni
 • Ikääntymismuutokset
 • Suurentuneet huokoset
 • Epäpuhtaudet- ja mustapäät
 • Kuivuus- ja hilseily
 • Pigmenttimuutokset
 • Ihon kirkastus ja heleytys
Varaa aika ›

BiON-glykolihappokuorinta

AHA-happojen pienimolekyylisin happo, joka kykenee imeytymään syvemmälle ja vaikuttamaan tehokkaammin syvempiin ongelmiin. Hoitoa käytetään ikääntymismuutosten, pigmenttiläiskien, komedojen, arpien ja aknetulehdusten hoitoon.


BiON-maitohappokuorinta

Maitohappo on erinomainen hydrolipidikalvon pH:n tasapainottaja, sillä ihotali sisältää maitohappoa luonnostaan. Maitohapon avulla ihon toiminnot tasapainottuvat ja vahvistuvat, jonka lisäksi se aktivoi solutuontantoa sekä kollageenin ja elastiinin muodostusta. Maitohappo tuottaa kevyen, välittömästi kirkastavan ja puhdistavan kuorinnan, joka soveltuu lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille.

Maitohappokuorinnalla ja BiONin kotihoitotuotteilla Rosacean eli ruusufinnin hoidossa saadaan erinomaisia tuloksia.
BiON ihoanalyysi 30,- (hyvitetään neljän  kotihoitotuotteen ostajalle) 
BiON hapotushoito 3x sarjahoito 165,-  5x sarjahoito 265,-

BiON Entsyymikasvohoito

BiON-entsyymikasvohoito palauttaa ihosi luonnollisen hehkun! Todellinen
tuhkimohoito kaikille!

BiON-entsyymikasvohoidossa ainutlaatuinen entsymaattinen naamio sekä luonnon omia aineosia sisältävät kuorinta ja tehoseerumi yhdessä saavat ihosi jälleen kukoistamaan.

Hoidossa käytettävät hedelmäentsyymit sekä maitohapot, alfa-arbutiini,
salisyylihappo saavat elottoman stressaantuneen, ikääntyvän ihon kirkastumaan.

Hoito edistää solujen uusiutumista, vähentää ihon epätasaisuutta, tulehduksia ja mahdollisia pigmenttimuutoksia.

Varaa aika ›
Varaa aika ›