Mikroneulaus, mesoterapia - neulauksella nätiksi!

Mikroneulaus laitteella kertakäyttöisellä neulauspäällä suoritettu ammattimainen mesoterapia antaa ihollesi uuden alun!

Mikroneulaus mesoterapialla = CIT collagen inductio therapy hoidolla neulauslaitteen neulaushoitopäällä aiheutetaan ihoon ns. hallittu trauma, jota ihon omat korjausfaktorit lähtevät hoitamaan. Ihossa olevat fibroblastisolut alkavat tuottamaan uudelleen kollageenia ja elastiinia neulaushoidon jälkeen. Iho alkaa paksuuntumaan, kiinteytymään ja korjaamaan itseään sisältä käsin uudelleen. Samalla ihon kyky ottaa vastaa eri hoitoaineita paranee merkittävästi.

Mitä mikroneulauksella voidaan hoitaa?

Rypyt, juonteet, veltostuminen, arvet, pigmenttihäiriöt, raskausarvet yms. ihon erilaiset muutokset on mahdollista hoitaa mikroneulauksen avulla. Laitteen hoitopään neulaus syvyyttä voidaan säädellä laitehoidon aikana 0,25-3,0mm alueella. Tämän vuoksi neulausprosessi on erittäin tehokas, sillä samassa hoidossa voidaan pureutua ihon eri alueiden ongelmiin vaihtamalla vain kätevästi neulaussyvyyttä.

Yksi neulaushoito on jo hyvä ihon peruskuntouttaja, mutta tehokkaimmillaan hoito on sarjahoitona noin 3-4 vkon välein, sillä jo hidastunut ja vähentynyt kollageenin sekä elastiinin tuotanto vaatii muutamia viikkoja aikaa kypsyäkseen prokollageenista  uudeksi kollageeniksi. Neulaushoidossa ihon läpäisevyys paranee tehtyjen mikrokanavien ansiosta moni satakertaisesti.

Hoidon yhteydessä ihoon on mahdollisuus imeyttää erityisen tehokkaasti erilaisia tehohoitoaineita, jotka itsessään elvyttävät ihon toimintoja merkittävästi. Neulaushoitoa suositellaan sarjana ns. ihon peruskuntohoidoksi esim. pari kertaa vuodessa, jolloin tulevat ihomuutokset on mahdollista ennaltaehkäistä ja siirtää näin biologista, tai ympäristön aiheuttamaa, vanhenemista.

Mikroneulaushoidossa käsitellään neulausalueina aina kertahoidolla kasvot, kaula ja dekoltee. Hoidon yhteydessä kasvoihin imeytetään ihotyypille parhaiten sopiva steriilisti pakattu erikoisseerumi jonka jälkeen iho rauhoitetaan hyvin lopuksi erikoisnaamiolla. Ennen neulausta herkille hoitoalueille voidaan käyttää tarvittaessa puudutevoidetta jonka johdosta hoito on mahdollismman kivuton. Kertakäyttöinen steriilisti pakattu neulauspää takaa aina turvallisen ja hygieenisen hoidon. Aikaa neulaushoitoon varataan noin 90min.

Neulauksen jälkeen iho saattaa olla hieman punakka ja ärtynyt, mutta useimmiten se rauhoittuu jo seuraavan vuorokauden aikana. Hoidon jälkeen samana päivänä ihon kaikki rasittaminen, kuten auringossa oleminen, urheileminen, saunominen, uiminen yms. ei ole suotavaa, sillä ihon tulee saada rauhoittua mikrokanavien sulkeutuessa rauhassa n. 3-6 h neulauksesta. Neulauksen jälkeen iho tulee suojata korkealla suojakertoimella (spf50) mahdollisten pigmenttihäiriöiden eliminoimiseksi.

Neulaushoito 1.krt 120€ ( sis. hoitoalueet kasvot,kaula, dekoltee,
pintapuudutus,tehoseerumi hoitonaamio)

Sarjahoitona vähintään 3 hoitoa n. 3-4 vkon välein  etuhinta100€/krt.

Vartalon ja päänahan alueen neulaukset hinnoitellaan aina erikseen tapauskohtaisesti. Kysy lisää!

 

Mikroneulaus ja elektroporaatiolaiteimeytyshoito 140,-/krt, sarjahoitona  vähintään 3 hoitoa n. 3-4 vkon välein etuhinta120€/krt.
 

Erikoistehohoito, jossa yhdistyy mikroneulauksen ja elektroporaationimeytyksen hyödyt samassa hoidossa!

Neulauksen yhteydessä kasvot käsitellään myös elektroporaatiolaitteella, joka tehostaa merkittävästi hoitoaineiden imeytymistä.  Suositellaan erityisesti anti-age iholle.

Hyaluronihappo juonnetäytöt, biorevitalisaatio ja mesoterapia

Emme valitettavasti voi estää ihon ikääntymistä, mutta vanhenemisen ulkoisten merkkien näkymistä voidaan hidastaa merkittävästi erilaisten täsmähoitojen avulla. Uuden sukupolven turvalliset ja korkealuokkaiset täyteainehoidot takaavat tehokkaan menetelmän ihon nuorentamiseen ulkoisesti. Täyttöaineilla voidaan poistaa ja hoitaa mm. seuraavia ihon hoitoalueita:

 • silmänympärysrypyt
 • suupielien rypyt
 • ylähuulen rypyt
 • syvien ja pinnalla olevien ryppyjen ja juonteiden silottelu
 • otsarypyt
 • ilmejuonteet
 • huulten muotoilu
 • poskipäiden kohotus
 • nasolabiaalipoimut
 • kasvojen muokkaukset

Ota yhteyttä

Injektiotäyttöhoidoissa käytämme hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita. Hyaluronihappo on sokeriketju, jota jokaisen iho sisältää luonnostaan, mutta ikääntymisen myötä elimistön kyky sen tuottamiseen heikkenee merkittävästi. Tämän johdosta ihoomme tulee näkyviin vanhenemisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Hyaluronihappo sitoo vettä, kosteuttaa ihoa ja lisää ihon tilavuutta.

Injektoitu hyaluronihappotäyttöaine korvaa ihossa menetetyn tilavuuden ja parantaa ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja kiinteyttä.

Täyttöhoidoissa kysymys ei ole pysyvästä ihoon vaikuttamisesta, sillä aine poistuu kehostamme vähitellen normaalin aineenvaihdunnan hajoamistuotteena.

Hyaluronihappotäytön hoitovaikutus on aina henkilökohtainen ja sen kesto n. 4 – 12 kuukautta riippuen aina käsiteltävästä alueesta, ihotyypistä ja asiakkaan iästä. Käytämme ainoastaan Euroopassa valmistettuja täyteaineita injektoinissa, mm. Restyline, Princess.

Injektiotäyttöjen hinnasto alk. (sis alv. 24%)


1 ml 180€-200€. Samalla käyntikerralla seuraavat avattavat ml:t 160-180€.
4 ml tai sitä enemmän vaativat alueet erikoishinnoittelu tapauskohtaisesti (kysy tarjous)

Saat meiltä seuraavat erikoiskasvohoidot:

 • Hyaluronihappo juonnetäytöt
 • biorevitalisaatio
 • elektroporaatiolaite imeytys
 • timanttihionta
 • mikroneulaus
 • happokuorinta
 • Dr.med. Schrammek-yrttisyväkuorinta
 • Take Ten -facelict kasvojen kohotus

Take Ten kasvojenkohotus - facelift ilman veitsiä!

Take Ten -laitehoito on veitsetön vaihtoehto kasvojen lihasten kuntouttamiseen. Kasvojen kohotus (facelift) on sinulle, mikäli kärsit kasvojen väsähtäneestä ilmeestä. Hoidolla voidaan vaikuttaa myös turvonneisiin silmäpusseihin. Take Ten kasvojenkohotus on täysin luonnollinen vaihtoehto kasvolihasten kuntoutukseen, sekä muuhun kauneudenhoitoon. Lue lisää!

 

Timanttihionta

Timanttihionta ei ole kivulias toimenpide. Hoito uudistaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnassa iholta kuoritaan kuollutta pintasolukkoa timanttihionta laitteen säädettävän timanttisen hoitopään ja paineilman avulla..

Ihostasi tulee sileämmän näköinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Erikoiskasvohoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa, eikä mahdollisesti kasvoille tuleva lievä punoitus kestä muutamaa tuntia pidempään.

Timanttihionta sopii lähes jokaiselle ihotyypille, sillä hoidon tehoa voidaan säätää tarkasti asiakkaan iholle sopivaksi.  Hoitoon voi yhdistää muita hoitoja esim. ihon mekaanisen puhdistuksen.

 

Elektroporaatiolaitehoito- neulaton mesoterapia!

 

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla palkittu laitehoito, jossa erilaisia vaikuttavia tehoaineita  imeytetään ihoon sähköimpulssien avulla. Elektroporaatiolaite saa ihon solukalvoista  läpäisevämpiä. Laitteen tuottamat sähköiset impulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joita pitkin ihoon voidaan imeyttää erilaisia kullekin ihotyypille sopivia tehoaineita esim. hyaluronihappo, kollageeni  ja ne  pääsevät laitehoidon ansioista syvemmälle ihokerroksiin ilman , että ihoon tehdään mekaanisesti reikiä. 

Hoito tehostaa merkittävästi ihon toimintoja esim.kollageenin tuotantoa,  se vähentää ikääntymisen merkkejä,  kiinteyttää ihoa ja myös sen lihaksia. Hoidon avulla iho saadaan tehokkaasti "herätettyä" toimimaan uudelleen tehokkaasti.  Itse hoito tuntuu tehtäessä iholla hieman pienininä pistelyinä ja hoidon tehoa voidaan säätää ihon vahvuuden mukaan. Hoito voidaan tehdä lähes kaikille ihotyypeille, mutta ei tulehtuneelle iholle. (kts. kohta vasta-aiheet). Hoidon jälkeen iho näyttää upean hehkeältä ja toipumisaikaa ei tarvita, ainoastaan aurinkoa, saunaa, hikoilua tulee välttää 24h.

Elektroporaatiolaitehoito voidaan lisätä muuhun kasvohoitoon laitehoitolisänä. Kts. myös mikroneulaus +elektroporaatio yhdistelmähoito .

Parhaimmat tulokset saadaan hoidosta aina sarjahoitona n.3-6 hoidon sarjana.

VASTA-AIHEET:

Elektroporaatio on sähkölaitehoito ja sen toteutukselle vasta-aiheita ovat:

epilepsia, sydänmentahdistin, sydänsairaudet, syöpä, raskaus, tulehtunut iho.

 

Dr.med.Christine Schrammek

Green Peel -yrttisyväkuorinnat

-luonnollinen tapa uudistaa ihoa!

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Seos on valmistettu yli 20 eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä ilman kemiallisia lisäaineita. GREEN PEEL on turvallinen ja tehokas hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. GREEN PEEL- yrttisyväkuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille.

Hoidon avulla ihon verenkierto paranee samalla, kun ihon ylimmät kerrokset  kuoriutuvat paremmin (kts.Classic). Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa. Se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia ja soluja ja kollageenisäikeitä. Verrattuna muihin kuoriviin tuotteisiin GREEN PEEL ei sisällä mitään kemikaaleja tai synteettisiä raaka-aineita. Se on erittäin turvallinen eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

GREEN PEEL CLASSIC - yrttihoidon klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle, vaurioituneelle ja veltostuneelle iholle. Iho nuortuu silmissä. Hoito saa ihon hilseilemään, kuorimaan ja soveltuu erttäin hyvin ihon nuorentamiseen sekä ihon erilaisiin ongelmiin mm. epäpuhdas iho, aknearvet, raskauarvet, pigmenttihäiriöt. 

Hoito koostuu kahden hoidon yhdistelmästä, itse yrttisyväkuorintapäivästä sekä hoidon jälkeisestä  ns. jälkihoitopäivästä noin kuuden päivän sisällä.

GREEN PEEL ENERGY - energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Iho ei kuoriudu tässä hoidossa kuten Classic-hoidossa, mutta saattaa hieman hilseillä hoidon jälkeen.

GREEN PEEL GLAMOUR - uskomattomia tuloksia jo 30 minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ei rajoita normaalia arkea. Täydellinen kuorinta ennen juhlia ja anti-age-hoidoksi. Ihana tuhkimohoito!

Tietosuojaseloste
Sulje ikkuna

Tietosuojaa koskeva seloste

Rekisterinpitäjä

Sannan Kauneuspalvelut Tmi (1757249-4)
Myöhemmin tässä selosteessa Yritys

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Sanna Tuominen
040 4167 705
sanna.tuominen07@gmail.com

Henkilörekisterin nimi

Sannan Kauneuspalvelut Tmi asiakas- ja markkinointirekisteri

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä palvelun käyttäjätietoja. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käyttää niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

Henkilörekisterin käyttötarkoitus ja käsittelyperuste

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen Yrityksen ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Yrityksellä on oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja markkinointi-, palvelu- ja asiakasanalyyseissa ja palvelun testauksessa. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen ja siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Rekisterin suojaus

Suojaamme henkilötietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin menetelmin. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin tietoturvakeinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan asianmukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

 1. Rekisteröity pääsee pyytäessä häntä koskeviin henkilötietoihin liikesalaisuuden ja sisäisten arvioiden sallimissa rajoissa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä henkilön on tunnistauduttava luotettavalla tavalla.
 2. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisua, jos tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.
 3. Rekisteröity voi pyytää tietojen poistamista, milloin niiden käsittelyyn ei ole tietosuojaa koskevassa lainsäädännössä tarkoitettua ja rekisteröidyn suostumuksesta riippumatonta syytä.
 4. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos tietojen oikeellisuus tai lainmukaisuus näin edellyttää, tai vastustamisoikeuden mukaisesti rekisteröity pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä vain tietojen säilyttämiseen.
 5. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin Yrityksen oikeutetun edun perusteella.
 6. Rekisteröity voi pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.
 7. Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

Sannan Kauneuspalvelut Tmi
Tarkastus-/muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö
sanna.tuominen07@gmail.com

Yritys vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

Sulje ikkuna